Azzalure Botox

Hvad er Botox og hvordan virker det?

Botox´s og Azzalure er samme stof lavet af to forskellige producdeter. Det aktive stof hedder Botulinum Toxin og er et stof, der udskilles af en bakterie, som virker ved at nedsætte bevægeligheden i muskler. Botox har i mere end 25 år været brugt til at reducere ansigtsrynker, og der bliver årligt givet adskillige millioner indsprøjtninger med Botox til kosmetisk brug verden over.

Rynker dannes over tid som følge af muskel aktivitet. Når Botox injiceres direkte i musklerne, reduceres aktiviteten af de muskler, der forårsager disse vedvarende linjer, og du vil derfor opnå et mere frisk og ofte også yngre udseende.

 

Hvornår virker Botox?

Indenfor få dage, kan du se en markant forbedring i moderat til svære rynker. Effekten fortsætter med at forbedres i op til en måned efter injektionen, og resultaterne varer i gennemsnit 4 måneder, men kan variere fra 3 til 9 måneder. Hvis du stopper behandlingerne med Botox, vil linjerne gradvist ligne det, de gjorde før behandlingen.

Er behandlingen med Botox smertefuld?

Ubehaget ved injektion med Botox er normalt minimal. Hele proceduren tager ca. 10 min, og langt de fleste tager direkte hjem uden behov for yderligere ophold på hospitalet.

Vil ansigtsudtrykkene fortsat se naturlige ud?

Selvom resultaterne er synlige, vil en behandling med Botox ikke ændre dit ansigtsudtryk radikalt, eller få dig til at se ud som om ”du har fået lavet noget”. Den muskelaktivitet, der forårsager rynker mellem brynene, er kun reduceret, så du kan stadig rynke panden eller se overrasket ud - uden rynker og/eller folder mellem dine bryn.

Er der bivirkninger til en botoxbehandling?

De mest almindelige bivirkninger efter injektion omfatter midlertidig hængende øjenlåg (ved injektion mellem brynene) og kvalme.

Som ved de fleste andre behandlinger med injektioner kan der opstå forbigående rødme, ømhed, blødning og blå mærker. Dette skyldes hovedsagligt, at huden specielt omkring øjnene er meget tynd, og mærkerne vil forsvinde af sig selv igen. Kun i meget sjældne tilfælde kan der opstå infektion, som behandles med antibiotika.

Hvem bør ikke bruge Botox?

Botox bør ikke anvendes ved tilstedeværelse af infektion på det påtænkte injektionssted og hos personer med kendt overfølsomhed overfor indholdsstofferne i Botox. Patienter med neuromuskulære lidelser som ALS, myasthenia gravis eller Lambert-Eaton syndrom kan have øget risiko for alvorlige bivirkninger og frarådes derfor behandling med Botox. Samt patienter der er gravide.

Poul Harboe

Plastikkirurgi​

​Konsultation

c/o Privathospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

CVR: 27927734

Telefon: 50 13 30 30

E-mail: info@ph1.dk

Book tid til behandling

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​

 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Organisationer