Radiesse™

Hvad er Radiesse™

Radiesse er en volumenforøgende filler til udfyldning af rynker, forøgelse af volumen og fremhævning af konturer. Radiesse kan blandt andet anvendes til behandling af nasolabiale furer, til volumenforøgelse i kindbensområdet, til udfyldning af hagefurer og kæbelinjer, til næsekorrektioner og endda særlig effektivt til at ændre håndryggens alderspræg så bl.a. blod årene og rynker er mindre tydelige i håndrygge.

Radiesse består af 30 % sterile, helt små og fine mikrosfærer af calciumhydroxylapatit i en steril, vandbaseret gel med glycerin. Gelstrukturen i Radiesse dannes gennem tilsætning af en lille mængde natriumcarboxymetylcellulose.

Hvordan virker Radiesse™?

Radiesse giver et umiddelbart resultat takket være en glycin baseret gelstrukturen samt en langvarig virkning, fordi de små, fine mikrosfærer med calciumhydroxylapatit som udgør 30 procent af gelen, stimulerer hudens egen kollagenproduktion. Radiesse har høj viskositet og elasticitet, hvilket medfører en stor volumenøgende virkning. Virkningen af en injektion varer for de fleste i cirka 12 måneder. Radiesse er biokompatibel og forsvinder gradvist ud af kroppen.

Forberedelse forud for behandling med Radiesse™?

Behandling med fillers er en relativ ukompliceret sag, og forløber næsten altid uden komplikationer. Dog vil brug af hovedpinepiller som fx Treo, Magnyl og Ibuprofen samt visse naturpræparater nedsætte blodets evne til at størkne, og dermed øge risikoen for hævelse i forbindelse med behandlingen. Stop brug af hovedpinepiller et par dage inden behandling. Du bør også være fri for make-up i det område, der skal behandles.

Hvordan foregår behandlingen?

Huden desinficeres og Radiesse injiceres med en meget tynd nål.

Gør behandlingen ondt?

De fleste patienter finder behandlingen relativt smertefri, men smerte opleves individuelt. Normalt er lokalbedøvelse ikke nødvendigt ved behandling i ansigtet. I visse tilfælde kan en lokalbedøvelse lægges inden behandling.

Er effekten af Radiesse™ dokumenteret?

Effekten af Radiesse findes dokumenteret i flere videnskabelige studier. Radiesse har været på markedet siden 2004 og er et medicinsk udstyr, der er godkendt i hele EU og i USA.

Holdbarheden ved injektion med Radiesse er som regel 12 måneder. Produktet kategoriseres i Danmark af Sundhedsstyrelsen som ”semipermanent filler”. Det betyder at kun læger og kun hvis de er registrerede af Sundhedsstyrelsen, kan injicere Radiesse.

Efter behandlingen

Ligesom ved andre fillers kan der opstå hævelser, smerter, kløe, rødme og i visse tilfælde blå mærker i forbindelse med injektionen. Symptomerne forsvinder oftest inden for nogle dage. Hævelsen kan dog vare noget længere. Indtil hævelsen har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for sol, solarium eller sauna.


Undgå at berøre det behandlede område da, der kan være bakterier på fingrene, som kan give infektion (betændelse) i det behandlede område. Efter 6 timer må du igen gerne lægge en let makeup eller vaske området blidt med vand og sæbe.


Især hos mørklødede personer kan der komme pigmentforandringer, som oftest svinder af sig selv i løbet af 3 - 6 måneder.

Der er set sjældne tilfælde af:

Lokale vævsreaktioner med hævelse, fasthed ved injektionsstedet, rødme, ømhed og måske et bumselignende udslet (acne). Symptomerne opstår nogle dage eller uger efter indsprøjtningerne og varer i flere uger. Du skal henvende til mig hvis du oplever dette, da det kan være nødvendigt at begynde en antibiotisk behandling men det er yderst sjældent.

En fasthed, betændelse eller en grå misfarvning ved indsprøjtningsstedet. Det kan opstå flere uger eller måneder efter indsprøjtningerne og kan vare i flere måneder.


Sårskorpedannelse, der heler til en overfladisk ardannelse Infektion.

Hvilke områder kan behandles?

Radiesse kan anvendes til behandling af nasolabiale furer, til volumenforøgelse i kindbensområdet, til udfyldning af hagefurer og kæbelinjer, til næsekorrektioner og endda særlig effektivt til at ændre håndryggens alderspræg så bl.a. blod årene er mindre tydelige i håndrygge.

Radiesse kan ikke indsprøjtes mellem øjenbrynene, i panden eller i læber.

0,3 ml     kr. 2.500

0,8 ml     kr. 4.600

1,5 ml     kr. 6.800

Poul Harboe

Plastikkirurgi​

​Konsultation

c/o Privathospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

CVR: 27927734

Telefon: 50 13 30 30

E-mail: info@ph1.dk

Book tid til behandling

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​

 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Organisationer