Brystformindskelse

​Operationen har til formål at formindske dine bryster, så du får en mindre og ofte mere fast barm. Store og tunge bryster kan være til stor gene såvel fysisk som psykisk. Det kan give smerter i nakken og ryggen samt svamp under brysterne. Det kan være svært at finde tøj, der passer, og besværligt at dyrke motion. Desværre tiltager generne ofte med alderen. Derfor kan kvinder, der har gener af store bryster, med fordel tilbydes en brystformindskende operation.

​For at få et tilfredsstillende resultatet er det vigtigt, at du ikke er overvægtig og ikke ryger.

Hvis du fortsat overvejer at få børn indenfor den nærmeste tid, anbefaler Poul Harboe, at operationen udsættes til efter fødsel -og amning. Amning kan hæmmes afhængig af hvor meget væv, der er fjernet i forbindelse med operationen.

Er du over 50 år eller har haft brystkræft i familien, anbefales en mammografi inden operationen. Har du fået lavet en inden for de sidste to år et det tilstrækkeligt.

Forundersøgelse

Inden operationen gennemgår du sammen med Poul Harboe hvad du kan forvente dig af den. Du er velkommen til at medbringe en bisidder til samtalen. Det er vigtigt, at du får stillet alle de spørgsmål, som du måtte have, så du får det bedste grundlag at træffe din beslutning på. Ifølge lovgivningen skal du herefter have betænkningstid på 7 dage, inden du giver dit samtykke til operationen.

Er du meget overvægtig, er der øget risiko for komplikationer ved bedøvelse og sårheling. Hvis dit BMI (Body Mass Index) er over 30, er det således ikke sikkert, at Poul Harboe kan tilbyde dig en operation. Det er dog muligt at hjælpe dig med et mindre vægttab, så du kan opereres. Dette kræver en særlig konsultation omkring vægt reduktion.​

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning

Du kan også læse mere om...

Her kan du se en oversigt over vores andre kategorier indenfor det menupunkt du befinder dig på.

Derfor skal du vælge Poul Harboe

Speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi

Poul Harboe har mange års erfaring og står klar til at give dig den rette vejledning.

Altid opdateret på relevante kurser

Poul Harboe følger altid med i udvikling og deltager på kurser både i ind- og udland.

Mere end 30 års erfaring inden for plastikkirurgi

Vælger du Poul Harboes klinik har du at gøre med en erfaren plastikkirurg.

Efter operation

Af hensyn til dit almene velbefindende og for at forebygge dannelsen af blodpropper, er det vigtigt, at du hurtigt kommer på benene igen efter operationen. Du skal ikke ligge i sengen, men gå stille omkring og hvile dig indimellem.

Smerter

Der kan være smerter umiddelbart efter operationen, og du kan derfor have behov for smertestillende medicin. Desuden kan brysterne føles spændte og hævet i 1 -2 uger.


Støttende BH

For at støtte arrene bør du anvende den udleverede BH både dag og nat i 12 uger efter operationen. BH-en må du tage af i forbindelse med bad, og når BH-en skal vaskes. Bøjle BH skal du undgå i 3 måneder.

Resultat og holdbarhed

Resultatet af kosmetisk kirurgi er ikke varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning.

Umiddelbart efter operationen vil brysterne være spændte og hævede med tiden vil vævet give sig og brysterne får en mere naturlig facon. Brystvævet vil synke, specielt efter graviditeter og amning. Dette er helt naturligt og forventeligt hvorfor Poul Harboe også almindeligvis anbefaler at vente med indgrebet til du ikke skal have flere børn. Med andre ord så er det ikke muligt at opnå et resultat efter operation, der holder resten af livet.

Desuden er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer (se patientvejledning).

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte Poul Harboes klinik.

Kontakt os

"Jeg har fået lavet øvre øjenlåg. Resultatet er virkelig smukt. Arrene er efter 6 måneder usynlige og jeg har ingen komplikationer haft. Jeg anbefaler alle jeg kender at bruge en af Danmarks dygtigste plastikkirurger, Poul Harboe."

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Jeg fik foretaget en brystreduktion start juli måned. Har netop været til 3 måneders tjek og alt er gået super fint, har på intet tidspunkt haft smerter og er såååå super glad for mit resultat. Kan kun sige gode ting om min oplevelse samt min kirurg Poul"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Har fået lavet forskellige indgreb hos Poul. Han er så dygtig og kompetent. Kan 100% anbefale ham til alle der ønsker at få lavet kirurgi af den bedste"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"​Jeg har i dag været til 3 måneders kontrol efter et brystløft ultimo november 2019. Alt så super fint ud og meget tilfredsstillede. Harboe har også fjernet en kalkunhage på mig sidste år – naturligvis med et tilfredsstillende resultat. Jeg er nærmest euforisk for Harboe kan virkelig trylle, når han går i gang. Man bure kalde ham Miraculix, for han er en sand troldmand!!"”

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

Historier fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder

har du spørgsmål?

Bestil tid til behandling

Udfyld formularen her på siden. ​Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​​

OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Er det bedst mellem kl. 9 og 12 eller 12 og 15? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret