Etik, sikkerhed og kvalitet

Etik

Poul Harboe anerkender folks individuelle ønsker og behov og forsøger at leve op til dette efter bedste evne. Jeg tilstræber ikke at være Danmarks billigste, men vil gerne være blandt Danmarks bedste kosmetiske kirurger. Som i mange andre forhold er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Jeg har ingen ambitioner om at opfylde urealistiske forventninger, men vil meget gerne efterkomme folks individuelle behov. Hvis jeg er i tvivl om jeg kan efter komme dette, vil jeg hellere sige nej til en behandling. Mine mange års erfaring sikrer dig det rigtige tilbud, og jeg ønsker at levere et højt informationsniveau og derfor få velinformerede patienter.

For at sikre at kvaliteten står mål med efterspørgslen, har jeg løbende kvalitetsmålinger, hvorved jeg sikrer mig, at mine løfter bliver indfriet.

Der er ingen tvivl om, at vores vigtigste referencer er anbefalinger fra tidligere patienter.

Sikkerhed

Inden for kirurgi, herunder kosmetisk kirurgi, sker der hele tiden en kirurgisk udvikling med forbedringer og tekniske fremskridt. Det er derfor vigtigt, at såvel den enkelte speciallæge som hospital, holder sig opdateret i forhold til dette. For Poul Harboe sker dette både ved deltagelse i internationale kurser og kongresser, samt en løbende efteruddannelse af alt personale.

Inden for mit tilbud, det vil sige plastikkirurgi er jeg din personlige læge som du også har mulighed for at have kontakt med efter udskrivelsen, og som vil se dig til de efterfølgende kontroller.

Det er ofte bedøvelsen(narkosen), du som patient er bange for, og her anvender vi selvfølgelig de mest skånsomme og effektive midler, der findes på markedet, de giver stor sikkerhed, en præcis bedøvelse og en sikker opvågning med et minimum af ubehag. Under din indlæggelse vil der altid være en narkoselæge på vagt, der ligesom kirurgen følger dig til din udskrivelse.

Mange kosmetiske indgreb bliver foretaget uden indlæggelse, men hos os har du altid mulighed for at blive til næste dag, hvilket vores patienter sætter pris på. Dette vil ofte være inkluderet i behandlingsprisen, hvilket fremgår af vores prisliste.

Kvalitet

Da både sikkerhed og kvalitet har en meget høj prioritet hos mig, arbejder jeg selvfølgelig mod at blive akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM). DDKM er et nationalt og tværgående kvalitetsudviklingssystem for sundhedsvæsenet, der er udviklet for at skabe løbende læring og kvalitetsudvikling. Det er dette system alle offentlige sygehuse i Danmark også skal akkrediteres efter.

Poul Harboe

Plastikkirurgi​

​Konsultation

c/o Privathospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

CVR: 27927734

Telefon: 50 13 30 30

E-mail: info@ph1.dk

Book tid til behandling

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​

 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Organisationer