Mandlig brystudvikling

​Operationen har til formål at formindske dine bryster, så du får en mindre og ofte mere fast barm. Store og tunge bryster kan være til stor gene såvel fysisk som psykisk. Det kan give smerter i nakken og ryggen samt svamp under brysterne. Det kan være svært at finde tøj, der passer, og besværligt at dyrke motion. Desværre tiltager generne ofte med alderen. Derfor kan kvinder, der har gener af store bryster, med fordel tilbydes en brystformindskende operation.

​Alle mænd har et lille brystkirtelanlæg. Hos langt de fleste mænd giver det ikke problemer, men af forskellige årsager kan dette lille kirtelanlæg blive stimuleret og begynde at vokse. Dette kan korrigeres med en operation og/eller fedtsugning.

Hos de fleste mænd med brystkirteludvikling (Gynækomasti) finder man ikke nogen direkte årsag til lidelsen. Dog kan forhold som svær overvægt, anabolske steroider, uens størrelse af brystkirtelvæv m.v. give brystkirteludvikling.

Forundersøgelse

Inden beslutningen om en operation for mandlig brystudvikling skal du til en forundersøgelse.

Vi anbefaler dig at læse patientvejledningen ligesom du bør notere eventuelle spørgsmål ned, så du husker at stille dem. Det kan være en god idé at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er mange informationer at forholde sig til. Det er vigtigt, at du føler dig tryg.

Ved forundersøgelsen taler du med plastikkirurg Poul Harboe om dine ønsker ligesom du bliver undersøgt. I taler om hvilke muligheder der foreligger og sammen beslutter I om operation er det rette for dig. Såfremt der kan være mistanke om, at brystudviklingen skyldes en bagvedliggende lidelse, får du anbefalet relevante blodprøver og evt. billedediagnostiske undersøgelser.

Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive opereret før 1 uge efter forundersøgelsen.

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning

Du kan også læse mere om...

Her kan du se en oversigt over vores andre kategorier indenfor det menupunkt du befinder dig på.

Derfor skal du vælge Poul Harboe

Speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi

Poul Harboe har mange års erfaring og står klar til at give dig den rette vejledning.

Altid opdateret på relevante kurser

Poul Harboe følger altid med i udvikling og deltager på kurser både i ind- og udland.

Mere end 30 års erfaring inden for plastikkirurgi

Vælger du Poul Harboes klinik har du at gøre med en erfaren plastikkirurg.

Efter Operation

Af hensyn til dit almene velbefindende og for at forebygge dannelsen af blodpropper, er det vigtigt, at du hurtigt kommer på benene igen efter operationen. Du skal ikke ligge i sengen, men gå stille omkring og hvile dig indimellem.

Der kan være smerter i brysterne i 1¬2 uger aftagende fra operationsdagen. Du kan derfor have brug for smertestillende medicin. Hævelse i området kan vare op til 4 måneder.

Efter 14 dage kommer du til opfølgning hos sygeplejersken hvor tape fjernes. Vi anbefaler derefter, at du anvender tape hen over arrene de første 3 måneder efter operationen. Du skal kun skifte tapen en gang om ugen eller hver 2. uge. Du får tape med ved udskrivelsen, eller når du kommer igen. Du kan købe mere tape på apoteket.

Resultat og holdbarhed

Operation for mandlig bryst udvikling kan generelt inddeles i 3 typer, som varierer i omfang og dermed henvender sig til forskellige grupper. De forskellige typer af indgreb er fedtsugning, fedtsugning med åben kirurgi og åben kirurgi med fjernelse af overskydende hud. Du kan læse mere om de forskellige indgreb i patientvejledningen.

Resultatet af kosmetisk kirurgi er sjældent varigt. Kroppens naturlige aldring fortsætter og vil med tiden ændre resultatet. Hvor hurtigt kroppen ældes er individuel og afhængig af bl.a. arvelige faktorer, rygning og solpåvirkning.

Derudover er det vigtigt at huske, at operationen er forbundet med en vis risiko for komplikationer (se patientvejledningen).

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte Poul Harboes klinik.

Kontakt os

"Jeg har fået lavet øvre øjenlåg. Resultatet er virkelig smukt. Arrene er efter 6 måneder usynlige og jeg har ingen komplikationer haft. Jeg anbefaler alle jeg kender at bruge en af Danmarks dygtigste plastikkirurger, Poul Harboe."

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Jeg fik foretaget en brystreduktion start juli måned. Har netop været til 3 måneders tjek og alt er gået super fint, har på intet tidspunkt haft smerter og er såååå super glad for mit resultat. Kan kun sige gode ting om min oplevelse samt min kirurg Poul"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Har fået lavet forskellige indgreb hos Poul. Han er så dygtig og kompetent. Kan 100% anbefale ham til alle der ønsker at få lavet kirurgi af den bedste"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"​Jeg har i dag været til 3 måneders kontrol efter et brystløft ultimo november 2019. Alt så super fint ud og meget tilfredsstillede. Harboe har også fjernet en kalkunhage på mig sidste år – naturligvis med et tilfredsstillende resultat. Jeg er nærmest euforisk for Harboe kan virkelig trylle, når han går i gang. Man bure kalde ham Miraculix, for han er en sand troldmand!!"”

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

Historier fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder

har du spørgsmål?

Bestil tid til behandling

Udfyld formularen her på siden. ​Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​​

OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Er det bedst mellem kl. 9 og 12 eller 12 og 15? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret