Azzalure Botox

Botox´s og Azzalure er samme stof lavet af to forskellige producenter. Det aktive stof hedder ”Botulinum Toxin” og er et stof, der udskilles af en bakterie, som virker ved at nedsætte bevægeligheden i muskler. Botox har været brugt i over 25 år til at reducere ansigtsrynker. Hvert år bliver der verden over givet adskillige millioner indsprøjtninger med Botox til kosmetisk brug.

Rynker dannes over tid som følge af muskel aktivitet. Når Botox injiceres direkte i musklerne, reduceres aktiviteten af de muskler, der forårsager disse vedvarende linjer, og du vil derfor opnå et mere frisk og ofte også yngre udseende.

Forundersøgelse

Du skal til en forundersøgelse hos Plastikkirurg Poul Harboe inden du kan få en behandling med Botox. Her taler I sammen om hvilket resultat du kan forvente dig og du bliver informeret om proceduren samt eventuelle bivirkninger.

Ifølge loven om kosmetiske behandlinger kan du ikke blive behandlet med Botox før 48 timer efter forundersøgelsen.

Selvom resultaterne er synlige, vil en behandling med Botox ikke ændre dit ansigtsudtryk radikalt, eller få dig til at se ud som om ”du har fået lavet noget”.

Behandlingen

Hele proceduren tager ca. 10 min, og langt de fleste tager direkte hjem uden behov for yderligere ophold på privathospitalet.​​

Resultat og varighed

Indenfor få dage, kan du se en markant forbedring i moderat til svære rynker. Effekten fortsætter med at forbedres i op til en måned efter injektionen, og resultaterne varer i gennemsnit 4 måneder, men kan variere fra 3 til 9 måneder. Hvis du stopper behandlingerne med Botox, vil linjerne gradvist ligne det, de gjorde før behandlingen.

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning:

​Konsultation

facebook-ph   ​  instagram-ph

Organisationer