Radiesse™

Radiesse™ er en volumenforøgende filler til udfyldning af rynker, forøgelse af volumen og fremhævning af konturer. Radiesse™ kan blandt andet anvendes til at volumenforøge kindbensområdet, til udfyldning af hagefurer og kæbelinjer samt næsekorrektioner. Særligt effektivt er Radiesse™ også til at ændre håndryggens alderspræg så bl.a. blodårene og rynker er mindre tydelige i håndrygge.

Forundersøgelse

Inden du kan behandles med Radiesse™, skal du først til en konsultation. Poul Harboe vurderer de rynker/furer og områder, du ønsker behandlet og giver dig en pris for behandlingen.

Der tages altid billeder af det område, der skal behandles. Ifølge loven om kos­metiske hudbehandlinger kan du ikke blive behandlet, før mindst 1 uge efter konsultationen og information om behandlingen. 

Du kan med fordel læse patientvejledningen inden konsultationen. Patientvejledningen finder du her på siden. 

Efter behandlingen

Ligesom ved andre fillers kan der opstå hævelser, smerter, kløe, rødme og i visse tilfælde blå mærker i forbindelse med injektionen. Symptomerne forsvinder oftest inden for nogle dage.

Hævelsen kan dog vare noget længere. Indtil hævelsen har lagt sig, bør det behandlede område ikke udsættes for sol, solarium eller sauna.


Undgå at berøre det behandlede område da, der kan være bakterier på fingrene, som kan give infektion (betændelse) i det behandlede område. Efter 6 timer må du igen gerne lægge en let makeup eller vaske området blidt med vand og sæbe.

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning:

Resultat og holdbarhed

Radiesse™ giver et umiddelbart resultat og stimulerer hudens egen kollagenproduktion. Virkningen af en injektion varer for de fleste i cirka 12 måneder. Radiesse™ er biokompatibel og forsvinder gradvist ud af kroppen.

Produktet kategoriseres i Danmark af Sundhedsstyrelsen som ”semipermanent filler”. Det betyder at kun læger og kun hvis de er registrerede af Sundhedsstyrelsen, kan injicere Radiesse™.​

​Konsultation

facebook-ph   ​  instagram-ph

Organisationer