Restylane®

Fillers kan give din hud ny volumen og spændstighed.

Ung hud er jævn og elastisk. Den indeholder bl.a. meget hyaluronsyre, der binder vand i huden og får den til at se frisk ud. Når vi bliver ældre, danner kroppen mindre hyaluronsyre, og hudens evne til at binde vand mindskes.

Resultatet bliver en mere tør og tyndere hud, som kan fremstå slap. Kinderne bliver indsunkne og rynker mere tydelige. Denne type rynker kaldes statiske rynker eller linjer, fordi de skyldes tab af volumen og elasticitet i huden og ikke muskelaktivitet.

Restylane® er det mest kendte i den gruppe stoffer, der kaldes fillers, og som bruges til at udfylde rynker, furer og folder, udbedre ar m.m. Disse fillers, som indeholder hyaluronsyre, et sukkerstof, der med tiden nedbrydes til vand og kuldioxid, virker lidt populært sagt som 'polyfilla' til rynkerne, dvs. de fylder ud rent mekanisk. Hyaluronsyre findes naturligt i vores bindevæv og er i stand til at binde væske i huden og derved give fylde.

De sidste to ting medfører at virkningen med tiden holder lidt længere.

Restylane® var det første brand i denne gruppe, det er svensk, og kom på markedet i 1996. Der er givet mange millioner indsprøjtninger med hyaluronsyreprodukter på verdensplan siden. Allergiske reaktioner er meget sjældne, da produkterne er produceret uden animalske proteiner.

Plastikkirurg Poul Harboe er kategoriseret som af Restylane® som ”Master” behandler det vil sige højeste niveau level VIII.

Forundersøgelse

Inden du kan behandles med filler, skal du først til en konsultation. Plastikkirurg Poul Harboe vurderer de rynker/furer og områder, du ønsker behandlet, og giver dig en pris for behandlingen.

Der tages altid billeder af det område, der skal behandles. Ifølge loven om kos­metiske hudbehandlinger kan du ikke blive behandlet, før mindst 48 timer efter konsultationen og information om behandlingen.

Du kan med fordel læse patientvejledningen inden konsultationen. Patientvejledningen finder du her på siden. ​

Efter behandlingen

Vi anbefaler at du tager følgende forholdsregler efter din behandling

De første 4 timer efter injektionsbehandlingen anbefales du ikke bruge make-up ligesom du bør undgå at berøre det behandlede område efter behandlingen, med mindre andet er aftalt. 

Du bør undgå stærk varme (sol, sauna og solarium) eller kraftig kulde de første par uger efter behandlin­gen. Herved minimeres risikoen for midlertidig hævelse, rødme og kløe. Undgå anstrengende træning og alkoholiske drikke i det første døgn efter behandlingen. 

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning:

Resultat og varighed

Du kan se resultatet omgående efter behandlingen. Idet fillers nedbrydes naturligt til vand og kuldioxid, skal behandlingen gentages jævnligt. Resultatet holder i 6 - 12 måneder afhængig af linjernes dybde, hudens kvalitet og din livsstil. Bemærk, at den første behandling altid holder kortere tid end de følgende behandlinger.

Lige efter behandlingen kan du få let rødme, hævelse, ømhed, blå mærker eller kløe på det behandlede område. Reaktionerne er normale efter injektionen. Ubehaget er midlertidigt og forsvinder oftest i løbet af få dage til uger.​

​Konsultation

facebook-ph   ​  instagram-ph

Organisationer