Brystforstørrende operation med implantat (BFO)

​Operationen har til formål at forstørre bryster og opnå en smuk symmetri ved hjælp af indlæggelse af implantater. Kvinder med et bryst, der har en pæn facon, men som af kvinden opleves for lille, er velegnede til denne operationstype. Hænger brystet lidt kan det som regel rettes samtidig med brystimplantatoperationen.

​​Der er ikke mange brystimplantat-producenter, der lever op til den sikkerhed som FDA (den amerikanske lægemiddelstyrelse) stiller for patienten og for kvaliteten af produktet. Hvad angår silikoneimplantater er der kun to producenter på verdensplan, der lever op til de sikkerhedskrav, som stilles på det amerikanske marked. Af de to producenter er Mentor den ene.

Derfor har vi valgt dette implantat, som har en meget høj patient sikkerhed og tilfredshed ligesom Mentor har en unik garantiordning ”PatientSafe Coverage”. Mere information om garantiordning kan findes i patientvejledningen og fås ved konsultation.

Forundersøgelse

Inden operationen skal du have haft en grundig snak om operationen, og hvad du kan forvente dig. Du er velkommen til at medbringe en bisidder til denne samtale. Det er vigtigt, at du får stillet alle de spørgsmål, som du måtte have, så du får det bedste grundlag at træffe din beslutning på. Ifølge lovgivningen skal du herefter have betænkningstid på 7 dage, inden du giver dit samtykke til operationen.

Når du har besluttet dig, skal du sammen med plastikkirurg Poul Harboe bestemme størrelse og facon. Ofte kan Poul Harboe fortælle dig helt præcist, hvilket implantat der vil være bedst for dig, men du tages naturligvis med på råd og beslutningen er i sidste ende din.

Du kan læse mere om operationen i vores patientvejledning

Du kan også læse mere om...

Her kan du se en oversigt over vores andre kategorier indenfor det menupunkt du befinder dig på.

Derfor skal du vælge Poul Harboe

Speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi

Poul Harboe har mange års erfaring og står klar til at give dig den rette vejledning.

Altid opdateret på relevante kurser

Poul Harboe følger altid med i udvikling og deltager på kurser både i ind- og udland.

Mere end 30 års erfaring inden for plastikkirurgi

Vælger du Poul Harboes klinik har du at gøre med en erfaren plastikkirurg.

Efter operation

Når bedøvelsen har fortaget sig, vil du få tilbudt noget at spise og senere vil du blive hjulpet ud af sengen og fulgt ud på toilettet. Når du føler dig klar og har talt med plastikkirurgen om operationen samt sygeplejersken, er du da klar til at blive udskrevet. Det er vigtigt, at du bliver hentet af en pårørende og at du ikke er alene det første døgn efter operationen.

Af sygeplejersken får du udleveret en sports BH og nogle gange også et brystbånd, som du skal bruge de første seks uger. Du har mulighed for at købe endnu en BH hos os, hvis du ønsker det.

De første dage efter operationen er ofte forbundet med hævelse, bevægeindskrænkning og smerter. Smertestillende medicin er derfor ofte nødvendig de første dage efter operationen. Vi vil give dig medicin med til de første dage. Sørg for ikke at have planlagt nogle aktiviteter de første dage, så du kan tage den med ro.

Du kan have svært ved at komme ind og ud af sengen de første dage. Derfor er det rart at have en til at hjælpe dig. Der kan være hævelse og misfarvning (blodudtrædning) i området. Dette er forventeligt og forsvinder igen. Der vil være øget varme i området. Dette er normalt, når der er indsat implantater. Du kan opleve kløe og prikken og evt. svie i arrene. Du kan opleve føleforstyrrelser i området. Du kan opleve kortvarige ”jag” i brysterne.​

Resultat og varighed​

​Målet med operationen er at skabe større bryster med et naturligt udseende, og som er naturlige at føle på. Meget store bryster vil altid give et unaturligt udseende, så det er ikke en operation plastikkirurg Poul Harboe anbefaler.

Ved stor asymmetri inden operationen kan man ikke forvente to fuldstændig symmetriske bryster efter operationen, men resultatet vil som regel blive en del bedre end udgangspunktet. Brystimplantater holder ikke evigt, da de er udsat for slitage i kroppen. Ud fra de undersøgelser, man kender til, er de fleste plastikkirurger af den opfattelse, at et godt rundt klassisk implantat holder i 12-16 år.

Har du spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte Poul Harboes klinik.

Kontakt os

"Jeg har fået lavet øvre øjenlåg. Resultatet er virkelig smukt. Arrene er efter 6 måneder usynlige og jeg har ingen komplikationer haft. Jeg anbefaler alle jeg kender at bruge en af Danmarks dygtigste plastikkirurger, Poul Harboe."

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Jeg fik foretaget en brystreduktion start juli måned. Har netop været til 3 måneders tjek og alt er gået super fint, har på intet tidspunkt haft smerter og er såååå super glad for mit resultat. Kan kun sige gode ting om min oplevelse samt min kirurg Poul"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"Har fået lavet forskellige indgreb hos Poul. Han er så dygtig og kompetent. Kan 100% anbefale ham til alle der ønsker at få lavet kirurgi af den bedste"

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

"​Jeg har i dag været til 3 måneders kontrol efter et brystløft ultimo november 2019. Alt så super fint ud og meget tilfredsstillede. Harboe har også fjernet en kalkunhage på mig sidste år – naturligvis med et tilfredsstillende resultat. Jeg er nærmest euforisk for Harboe kan virkelig trylle, når han går i gang. Man bure kalde ham Miraculix, for han er en sand troldmand!!"”

Anita Rasmussen

- Glad og tilfreds kunde

​Tina Kitt Mess Nielsen

- Glad og tilfreds kunde

Carina Prag

- Glad og tilfreds kunde​

​Helle Ernov

- Glad og tilfreds kunde

Historier fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder

har du spørgsmål?

Bestil tid til behandling

Udfyld formularen her på siden. ​Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​​

OBS: Tiden er ikke endeligt booket, før du har modtaget en bekræftelse.

 
 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Er det bedst mellem kl. 9 og 12 eller 12 og 15? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på sociale medier og hold dig opdateret