Om os​

Jeg sætter en stor ære i at give en god rådgivning omkring plastikkirurgi. 

Når plastikkirurgi udføres ordentlig giver det stor livskvalitet for den enkelte, men det er ikke altid at kirurgi er den rigtige løsning. For at kunne give den rigtige rådgivning og vejledning kræver det stor erfaring og den besidder jeg. Derfor vil enkelte kunder måske opleve, at de ikke altid får den behandling de troede de kom efter. Idet den rigtige løsning var andet end hvad de havde forestillet sig, men det giver tilfredse kunder og det er mit mål!

Jeg er født i december 1959. Er gift og er far til fire børn.

Fik Lægevidenskabelig embedseksamen fra Københavns Universitet i 1988.

Blev Speciallæge i plastikkirurgi i 2000 og ansat som sådan på Odense Universitetshospital i 2001. Fra 2002 - 2004 ansat som overlæge samme sted med ansvar for diverse former for hudkræft.

Har arbejdet som fuldtids kosmetisk plastikkirurg med egen klinik på Hamlet fra 2004 - 2007 og overtog 1. maj 2007 ejerskabet af Søllerød Privathospital. Aktiviteten her blev indstillet 1. januar 2011.


Har siden 2011-2019 været tilknyttet Kysthospitalet Skodsborg og Hovedstadensplastikkirurgi, og har siden 2011 været tilknyttet og er det stadig Valdermar Privathospital, nu Aleris-Hamlet Ringsted.

Begyndte at arbejde med kosmetisk kirurgi på Erichsens Privathospital i 1997. Tog sig her specielt af fedtsugninger og har anvendt alle typer apparature som findes i dag.

Har stor erfaring med næsten alle afskygninger af kosmetisk kirurgi. Har foretaget mere en 2000 brystforstørrelser, 1500 øjenlågs operationer, har lavet ansigtsløftninger i mere end 13 år og har foretaget mere end 500.

​Underviser læger, kommende plastikkirurger, i ansigtsløftninger på nordiske kurser så vel i Danmark som i udlandet. Har tidligere været tilknyttet så vel Københavns som Odense Universitet som klinisk lærer.

Talrige studiebesøg af såvel national som international karakter og har et stort internationalt netværk af plastikkirurger. Deltager årligt i mindst 2 internationale kongresser og har mindst 2 studie årligt og har haft dette siden 2001.​

Medlem af International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) og desuden bestyrelsesmedlem og næstformand for Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi (DSKP). Sidder endvidere i bestyrelsen for Dansk Plastikkirurgisk Mammaregister. Holder flere medlemskaber af danske kirurgiske selskaber.​

Poul Harboe

Plastikkirurgi​

​Konsultation

c/o Privathospitalet Danmark
Jægersborg Allé 14, 2920 Charlottenlund

CVR: 27927734

Telefon: 50 13 30 30

E-mail: info@ph1.dk

Book tid til behandling

Udfyld formularen, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt, med en bekræftelse på din reservation eller for uddybning af din ønskede behandling.​

 
 
 
Hvilken type behandling ønsker du?Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Organisationer